Om bloggen

Dette er ikke en bokblogg (selv om det kanskje ser sånn ut)! :)

Ja, jeg skriver om bøker, men mest for min egen del. Jeg forsøkte meg som bokblogger allerede i 2006, da på engelsk og inspirert av gode utenlandske bokblogger jeg hadde kommet over gjennom bookcrossing.com. Bloggingen fortsatte med varierende hell på norsk i 2007 og 2008, før jeg kom inn i en total lesetørkeperiode og sluttet både med lesing og blogging for en periode. Denne bloggen ble startet i 2010, fordi jeg igjen savnet et sted å skrive om og reflektere over bøkene jeg leser.

Man kan ikke forvente et jevnt høyt aktivitetsnivå her inne, men jeg har en plan om å skrive litt om alle bøkene jeg leser. Om noen andre skulle ha glede av det er det selvfølgelig bare hyggelig, men det er altså ikke formålet med denne bloggen.

Kort om hun bak ordene:
Jeg har ingen litterær bakgrunn (jeg har kun ett år på bibliotekhøyskolen og et par ekstrajobber i bokhandel på merittlisten), men har alltid vært glad i å lese bøker. Jeg leser nok mest samtidsromaner av ymse slag, mer utenlandsk enn norsk, og gjerne ispedd litt krim, historie eller chick lit innimellom.