torsdag 16. mai 2013

Bloggpause...

Det er bare å si det som det er... jeg er ikke bokblogginspirert om dagen. My heart is not into it. Ganske nøyaktig 3 år etter at denne bloggen så dagens lys, på selveste Norges bursdag, legger jeg ut mitt siste innlegg for denne gang. Dette er ikke min første bokblogg (og kanskje ikke min siste heller), men om (og eventuelt hvordan) jeg kommer tilbake kan bare tiden vise...


Bokblogging har endret seg i Norge siden jeg så smått begynte med dette første gang i 2006. Vi var ikke så mange og så "profesjonelle" den gangen... nå har det blitt et helt miljø bare her i Norge, med bokbloggtreff og bokbloggpris, aktiv bruk av blogge(r)ne både av forlag og medier, nye nettsider for bokelskere og synlighet i sosiale medier... og jeg er bare ikke der... :) Det er spennede å se utviklingen videre, men jeg kommer ikke til å være del av den, i hvert fall ikke nå.

Tusen takk til de som faktisk har vært innom lest mine skriblerier om bøker jeg har lest, egentlig tenkt mest for meg selv. Det har vært gøy å følge med dere andre (selv om jeg aldri har lagt igjen mest kommentarer)... jeg titter nok innom framover også.

Og lese bøker, det skal jeg selvfølgelig gjøre! Lykken er fortsatt en bok, akkurat det forandrer seg ikke! ;) Håper dere også får mange fine lesestunder framover!

Takk for meg!

2 kommentarer:

 1. Det er trist at du gir deg. Eg har sett pris på å følgje deg desse tre åra.

  Eg hadde ein lang pause sjølv, for halvanna til eit år sidan og kjenner meg litt igjen i det du skriv her. Eg følte jaget etter lesartal og hyppige oppdateringar gjorde blogginga meir til ei plikt enn til ein hobby. Etterkvart starta eg opp på nytt, delvis fordi eg sakna det og med ein tanke om at eg vil definere kva blogging skal vere for meg sjølv. Sjølv om vi er mange som konkurrerer opp merksemda, kjende eg behov for å vere med.

  Eg håper du får ein god pause!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, og takk for kommentaren! Det var koselig, og godt å vite at jeg ikke er helt alene om å føle som jeg gjør innimellom. Akkurat nå er det nye utfordringer som lokker, 4 år med studier ved siden av full jobb gjør sannsynligheten for at jeg blir en aktiv bokblogger enda mindre i nær framtid, men hvem vet om jeg dukker opp igjen en vakker dag, det kan jo fortsatt skje... ;)

   Slett