fredag 8. juli 2011

Sommerlektyre

Ja, endelig er dagen her... det er faktisk tid for sommerferie om ikke særlig mange timer! :)

Sommerlektyren skulle man visst ha planlagt for en stund siden, det gjorde i hvert fall Anita og en rekke andre bloggere, men tidligere enn dette går det ikke an å skrive noe om det, for ikke en gang nå tror jeg at jeg faktisk kommer til å følge planen. Jeg er rett og slett ganske elendig på lister og sånt... :) Men noen tanker har jeg jo, så da kan jeg jo dele dem jeg har akkurat i dag...


Siste bok i Bartimaeus-trilogien er vel den eneste boka jeg tror jeg helt sikkert kommer til å lese... den står og frister meg i hylla akkurat nå, siden de to foregående bøkene i serien er lest i løpet av de siste månedene.


Ja, så var det den norske boka mi igjen da... og snart skal den leses!


Historien om Christoffer... en bok jeg egentlig ikke har lyst til å lese, men som jeg må lese likevel. Mammahjertet mitt får vondt bare ved tanken på at sånne ting kan skje midt i blant oss...Litt lettere sommerlektyre må til... :)


Og enten jeg vil eller ei... jeg har fortsatt noen sider igjen av denne, og jeg kan rett og slett ikke ta pause nå, for da er det fort gjort at den aldri bli ferdiglest... og det skal den, så jeg kan prakke noen av mine bøker på min bedre halvdel! :)

2 kommentarer:

 1. The Book Lovers' Appreciation Society kan jeg tenke meg også :) Kvinnen i buret syntes jeg var en god krim. Historien om Christoffer er en bok jeg ikke orker å lese. Jeg har aldri vært glad i den typen historier fra virkeligheten og etter at jeg ble mamma for første gang for noen år tilbake har det bare blitt verre.

  Jeg elsker lister, det som er synd er at jeg er ekstremt dårlig på å følge de opp :O

  Kos deg med bøkene dine og riktig god sommer!

  SvarSlett
 2. Hallo!

  Jeg tror faktisk ikke det er siste bok i trilogien. Eller sagt med andre ord - jeg tror det har kommet ei bok til (om det er starten på noe nytt med de samme karakterene eller om det er fjerde boka det vet jeg ikke).

  The Book Lovers' Appreciation Society høres vidunderlig herlig ut.

  God ferie:-)

  SvarSlett