tirsdag 1. januar 2013

Når 2012 blir 2013...

Skal man vel oppsummere og lage lister og alt sånt. Eller kanskje ikke?!

Jeg har lest i 2012. 21 bøker. Ikke akkurat noe å hoppe i taket for, men det kunne vært langt verre. Dette er et år hvor det har skjedd mye, både positive og negative ting, men i alle fall altfor mye som har tatt fokus bort fra bøker i perioder. Men en stund var leselysten fullstendig borte, så jeg er bare glad for at den etterhvert kom tilbake, og jeg håper den holder seg godt framover!

Noen stor kåring av årets beste og verste blir det ikke, men her er i alle fall årets topp 3:
Jeg har ingen store planer for lesingen i 2013. Jeg vil fortsatt lese, og fortrinnsvis mer enn i 2012, så et lite mål har jeg satt meg...

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Jannicke has read 0 books toward her goal of 35 books.
hide

Ellers håper jeg bare på mange gode leseopplevelser i 2013, og håper du får det samme! Godt nytt år!

6 kommentarer:

 1. Fint å bare bestemme seg for å lese, uten mål om antall bøker. Det blir litt for hesblesende for meg. Ønsker deg et fint leseår!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det viktigste er å lese og kose seg med det, ja! Fint leseår til deg også!

   Slett
 2. Først leste jeg at målet ditt var 350 bøker og tenkte at det var jo utrolig heftig da:-) Det er i alle fall bra at leselysten er på vei oppover - hurra for det!

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, Karin, det skulle tatt seg ut! Nei du, jeg er nok litt lenger unna gammel form enn som så... men hurra for økende leselyst, ja!

   Slett
 3. Heller kvalitet enn kvantitet, i så fall hadde det holdt med 1 eneste bok. Usynlig er bedre enn de aller, aller beste... Godt nytt år :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Sant nok, selv om en gammel storleser synes leselistene nå for tiden er stusselig korte! ;)

   Slett