torsdag 10. mai 2012

Ritualer av Mo Hayder

April ble en bedre måned enn mars, sånn bokmessig, får man vel si! Bloggmessig var det altså lenge usikkert, men her kommer i alle fall oppdateringen over årets påskekrim, godt fordelt utover hele måneden... ;) 3x krim skyldes for øvrig at jeg har lånt bøkene av Karin for leeenge siden... så nå er det på høy tid at de blir returnert til sin rette eier!


Påskekrimlesingen ble innledet i påskeferien med Mo Hayders tredje bok om politimannen Jack Caffery, Ritualer. Mens de to første hadde handling fra London, har Jack Caffery nå flyttet til Bristol, og sammen med politidykkeren Flea Marley blir han denne gangen innblandet i en sak med forgreininger inn i menneskehandel og afrikanske ritualer, etter et funn av en avkappet hånd i Bristols havnebasseng.

Mo Hayder er til tider litt skummel lesning, men denne boka opplevdes litt mindre grotesk enn de to første. Spennende er det fortsatt, og Jack Caffery har så langt kledd flyttingen fra London... han er den samme politimannen med sine demoner, men har utviklet seg siden London. Ikke umulig at jeg leser mer av denne forfatteren etterhvert, kanskje på en fin lys sommerdag?! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar