søndag 14. februar 2010

Min første morsdag! :)

Ja, jeg har hatt min første morsdag i dag! Og jeg har nok vært snill mamma (er det et kriterium?!), for jeg fikk presang også! To stykker, til og med, så den ene ble litt Valentines-gave, enda vi slettes ikke feirer det her i huset. Og siden min kjære kjenner meg, så hadde han hjulpet lille M med presanger av det slaget jeg liker aller best, nemlig bøker! :)

Jepp, første bok i Karl Ove Knausgårds 6-binds dels selvbiografiske roman, Min kamp. Boka alle snakker om for tiden? Jeg har sett intervjuer og lest om Knausgård og romanen hans i lange tider nå, og det er ikke fritt for at jeg har blitt nysgjerrig, for han høster jo mange lovord. Og hva skriver man egentlig om sitt eget liv på 3000 sider?! Jeg får kanskje en åpenbaring etterhvert, for nå har jeg jo altså fått første bok!


Og dette var ekstragaven. En annen av mine absolutte favoritting er jo å reise, så denne boka var jo veldig søt! Koselig å bla i og lese litt her og der, som vel strengt tatt er den lesingen jeg har vært flinkest til i det siste. Dessverre.

For ja, det er definitivt på tide at det kommer noen leste bøker i denne bloggen, men jeg er faktisk ennå ikke ferdig med årets første bok. Det sier kanskje sitt for en som normalt leser en del bøker i måneden, men lesingen gikk ned da lille M ble født, og så langt i år har den gått enda mer... ikke får jeg lest på senga, siden lille M har begynt å få tenner og sover dårlig nok som hun gjør, og om kveldene klarer jeg visst ikke helt å legge fra meg strikketøyet. ;) Men, det kommer nok noe mer på den fronten ganske snart!